Известие
Collapse
No announcement yet.
Интересни снимки & коментари
Collapse
X
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеЕ за тая работа съм замислил по-интелигентен начин за действие. Един перманентен маркер в жабката и когато има нужда посланията отиват директно въху джамовете на съгрешилия
Comment
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениеИнтересна обява в немското мобиле:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...0&pageNumber=1
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщениеКато сме тръгнали с пистарките...I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеТе на тава му викам спирачкиAlfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
Comment